Terug

Activiteit

Online Bingo

Wie het regelmatig speelt kan het weten. Bingo is niet alleen een leuk gezelschapssspel maar biedt een unieke mix van spanning en ontspanning voor jong en oud. Het is bij uitstek een spel dat gelegenheid biedt om tijdens het spelen door in contact met elkaar te komen.

Bingo spelen in natuurlijk het leukst met zijn allen in een ruimte. Maar soms gaat dat eenvoudigweg niet. De ene keer omdat iemand niet mobeiel genoeg is, een andere keer omdat samenkomen even niet kan, bijvoorbeeld vanwege Corona-maatregelen.

Op die momenten is Online Bingo een welkom alternatief. Met Online Bingo kan een spelleider een spel starten en kunnen meerdere spelers meedoen met een eigen Online Bingokaart. Een spelleider kan getallen trekken met een traditionele bingotrommel, maar kan de getallen ook elektronisch trekken. Deze keuze kan per spel bepaald worden.

Tijdens het spelen kunnen spelers in een chat met elkaar teksten uitwisselen. Wie Bingo heeft kan dit laten horen met een speciale BINGO! knop, waarna de spelleider de kaart van de eerstgemelde Bingo kan controleren. Vervolgens kan een volgende ronde worden gestart.

Adres
5361

» Doe mee met de Bingogroep voor deelnemers aan Digizorgmaatje!
Online Bingo