Naar content

Welkom bij Digi Zorgmaatje


Online fysiotherapie bieden zal misschien gek klinken, want veel mensen denken dat fysiotherapie enkel een fysiek beroep is. Maar ook op afstand kunnen wij advies geven en oefeningen aanbieden om klachten te verminderen en de oorzaken van de klachten aan te pakken.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?


Met behulp van Digi Zorgmaatje kan een behandelaar iemand uitnodigen om deel te nemen aan een persoonlijke groep. Besloten en beveiligd. Daarin kunnen oefeningen worden bekeken en samen met de behandelaar in een videogesprek worden doorgenomen. Ook is er een logboek voor aantekeningen en het toevoegen van eigen foto's en filmpjes.

Ook familieleden kunnen lid worden van de persoonlijke groep. Ook zij kunnen dan gebruik maken van de hier aanwezige mogelijkheden.

 

  • digizorgmaatje op een tablet

Biedt Digi Zorgmaatje nog meer?


Naast Online fysiotherapie heeft Digi Zorgmaatje nog veel meer in huis. Zoals de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten of om samen met anderen een spelletje te spelen. Omdat ook sociaal welzijn belangrijk is om je lekker in je vel te voelen. Het doel is dan ook om mensen met elkaar te gaan verbinden.

 

 

Meer weten?


Fysiotherapie Grave
Stoofweg 3
5361 HZ Grave
www.fysiotherapiegrave.nl

0486 474753
info@fysiotherapiegrave.nl

Digi Zorgmaatje is een initiatief van Fysiotherapie Grave